Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)  Pro autora souhlas ! R^R^R^ Pro ostatní diskutující -  najděte si na netu jeho projev v parlamentu v r. 2011, v říjnu !  Přesně, ale tak přesně, že je to až neuvěřitelné okomentoval vztah  a plat vrchní ředitelky Nečase, opravdu jasnovidecky se to po dvou letech vyplnilo. Tenhle výstup nemohl přežít se zdravou kůží, a jak říkala Kočí, my máme zmáknutou policii i soudy, nic nebylo snadnějšího!!! Rath zdaleka není největším zlodějem a řekl bych, jak píše autor, jeho kladné stránky na rozdíl od ostatních politiků, toto převáží. Ale vadil, je inteligentní a nebere si servítky! Proto je tam kde je ! !!!!!!

0 0
možnosti

A víte o tom, že vánoční dárky nenosí Ježíšek?

1 1
možnosti

O panu autorovi se v Kolíně  a blízkém okolí říkalo, že půjde za Rathem. Nešel, takže to vypadá, že je šikovnej, jak Kalousek ( a to vím, jak těžce na hraně se pohyboval). Ale na jedno bych se ho chtěl zeptat. Před krajskými volbami vymyslel billboard, ve kterém strašil tím, že v rámci církevních restitucí může církev prodat Pražský hrad. Nevíte, pane Semeráde, jak to s tím prodejem Pražského hradu vypadá?

1 0
možnosti
Foto

Rozumný článek. Jsem rád, že inteligentní lidé jsou stále mezi námi. Karma R^

1 3
možnosti

Někteří jsou až tak inteligentní, že si myslí, že se na ně nikdy nepřijde.

4 0
možnosti

Soud je povolen pro veřejnost, ale kolik veřejnosti kromě novinářů se tam ještě vejde? Vejde se tam 1,5 milionu televizních diváků?

0 0
možnosti

Pane autore, dle diskusí mezi lidmi mám zjištěno, že oblíbený byl u 1 /slovy jednoho/ procenta!!

2 1
možnosti

A to je na zavření ?

1 0
možnosti

Jako ministr byl neuvěřitelně neschopný. Udělal zmatek v VZP, omezil léčení rakoviny, zakázal lékařům překročit limit-nesměli vyšetřit všechny pacienty, ale jen určitý počet. Přidal jen lékařům, ale ostatním zdravotnickým pracovníkům ne.

3 2
možnosti

Nejvíc investoval do své vesnice, na ostatní už nezbylo. Dostal jen ten, kdo mu lezl někam. Stát okrádal vracením krvavých třiceti korun. Korupce kvetla. když byl v LOKu, kde rozhodoval o lécích. O trest si sám koledoval tím, že z 99% lhal, pomlouval a špinil ostatní, patologicky se vyžíval a ponižování-při diskusi stále opakoval pane bakaláři...Byl naprosto asociální-navrhoval původně za vyšetření 200 kč, pak ze sebe hrál "levičáka", byl kam vítr, tam plášt. Sám o sobě přiznal, že ho ve škole neměli moc rádi. V LOKu se na korupci přišlo, ale shodil to na sekretářku. Odkud má tolik vil, pozemků a dalšího majetku? Není nevinný, ale bohužel je souzen za něco úplně jiného, co skutečně neudělal. Tentokrát jde o politický proces. Kdo sleduje podrobnosti, jistě už začíná chápat, proč je soud zakázaný pro veřejnost a že Salačová lže a že soud má falešné důkazy. Justiční mafie tu skutečně začíná řádit. Začínají se odposlouchávat i levicoví politici. Až půjdou bez důkazu do vazby, snad potom začnou někteří chápat. Nebude už ale pozdě?

2 1
možnosti

Soud neni zakazany pro verejnost. A proc by mel byt souzen ted za neco co neudelal, kdyz toho tolik udelal?

0 0
možnosti

No, jestli vy jste filuto také nehladil nějakého králíka ;-D

0 1
možnosti

Presumpce neviny neznamená, že je člověk nevinný. Je to pouze instituce, díky které je na obžalovaného jako na nevinného pohlíženo státem. Možná Vám to přijde jako slovíčkaření ale o čem jiném celý tenhle právní systém je.

1 0
možnosti

Nesmysl. Presumpce neviny znamena v kazdem pripade ze je clovek nevinny. O vine totiz rozhoduje az finalni, tedy pravomocny rozsudek soudu. Do te doby je kazdy obzalovany nevinny. De iure i de facto.

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Starosta městyse Cerhenice a náměstek hejtmana Středočeského kraje pro oblast životního prostředí a zemědělství. Osobní stránky www.mareksemerad.cz

Seznam rubrik